FORGOT YOUR DETAILS?

Over Simone Delorme

Een klein beetje achtergrond

Ik ben geboren als zeemansdochter in Den Helder. Mijn vader was als marineman bijna altijd weg, en mijn moeder en haar vier dochters maakten er het beste van door vaak en veel te zingen.

Ik kende op mijn vijfde bijna alle Beatles songs fonetisch uit mijn hoofd. Muziek en zang heeft in mijn leven altijd een grote rol gespeeld, en ook ‘toneelspelen’ heb ik van kleins af aan gedaan.

Na de Academie voor Expressie, nu Hogeschool Kunsten Utrecht, heb ik jaren in toneelproducties, in een musical en als gast in soaps gespeeld.

Als acteur en zanger moet je een goede dictie en gevoel voor timing hebben, en speels kunnen omgaan met taal. Daar heb ik als allround voice-over natuurlijk veel profijt van!

 

Mijn CV

Opleidingen

Atheneum Hogeschool Kunsten Utrecht Afgestudeerd:1984

1984 – 1996 Acteur in diverse theaterproducties bij o.a Haagse Komedie, Stichting musical Nederland (Cabaret), José Ruiter, Lucas Borkel, Guusje Eybers, Willibrord Keessen, Maccus, Ruurd van Wijk, Art & Pro, Paardekathedraal, Paul Feld, Theater aan het Spui, Het Vervolg, De Wetten van Kepler.

1984 – nu Diverse (gast) rollen in soaps (o.a Medisch centrum West, Onderweg naar morgen), bedrijfsfilms en reclames, o.a voor Essent, KPN, Croma, Klaverblad verzekeringen.

1995 –nu All round voice over in talrijke reclames, films, IVR, e-learning etc, karakterstemmen in tekenfilms.

1996 – nu Acteur/trainer/senior rollenspelacteur in bedrijven en organisaties, alsmede dagvoorzitterschap en presentatie. Ook in Engels en Duits. Acteur voor fotoshoots.

TOP