FORGOT YOUR DETAILS?

Allround voice over

‘Expression is everything’ S.B.

039O1560SimoneHet gebruik van de stem is een belangrijk onderdeel van de communicatie.
Een van mijn vormen van expressie is het inspreken en inzingen van teksten en reclames. Ik doe dat al ruim twintig jaar met veel plezier en passie. De koppeling van het product aan de klant, van het verhaal aan de luisteraar, staat of valt bij het vinden van de juiste ‘tone of voice’. Hoe belangrijk de stem als onderdeel van de communicatie is, wordt vaak onderschat.

Door mijn professionele theaterachtergrond heb ik veel over tekstinterpretatie geleerd en weet ik snel een tekst te analyseren. Ik ben daardoor een goede regisseur van mezelf. Dat is belangrijk omdat ik veel in mijn thuisstudio inspreek.

Als allround voice-over heb ik hele leuke projecten ingesproken en ingezongen en ook weer een heleboel nieuwe demo’s. Zo kun je mij in de sprinter horen als de stem die alle stations aankondigt. Ook spreek ik dagelijks reclames, e-learnings, webvideo’s, IVR, medische teksten en audiotours in, op zowel locatie als in mijn thuisstudio.

YouTube

U kunt veel van mijn Voice Over producties vinden op mijn YouTube kanaal

The Voice Team

Samen met collega’s, voice-overs van diverse nationaliteiten, heb ik een coöperatie opgericht, The Voice Team, www.thevoiceteam.com.
Daar kun je terecht voor al je multilinguale projecten, ingesproken door gerenommeerde en ervaren stemacteurs.
Met een druk op de knop heb je alle stemmen, dezelfde geluidskwaliteit, en eventuele eindproductie in een keer!

Mijn Klanten

 

Kik(ingezongen )
VVV Limburg
Valdispert
Monuta
Grey Line
Tripadvisor
Nederlandse Spoorwegen(stem in de sprinters)
Capsule Tech
Liberation Route
Leen bakker
RTL
KPN
Rembrandhuis
RCI Rotterdam
Okaido
Corus
Omniversum
Tijdsbeeld Media
Disney
SS Rotterdam
en vele andere binnen-en buitenlandse opdrachtgevers.

Stemacteur op een internationale markt

“Snel reageren is een tweede natuur.”

Tot zo’n twaalf jaar geleden, ging ik voor elke opdracht naar studio’s verspreid door het hele land. Samen met de technicus ter plekke, knutselde ik net zo lang tot de teksten er mooi op stonden. En natuurlijk bleef ik altijd nog even hangen om nog na te praten. Ik had met veel studio eigenaren en technici een persoonlijke band. Als uitvoerend artiest/acteur had ik geen idee dat ik ooit mijn eigen technicus zou worden! Nu doe je als voice-over niet meer mee, als je niet een eigen of een studio om de hoek hebt, die dag en nacht beschikbaar is voor het inspreken van teksten.

De markt is sneller en veel internationaler geworden, wat ook weer heel spannend is. Te weten dat mijn stem ergens in een stad in het Midden-Oosten op de luchthaven door de luidsprekers schalt, terwijl ik er zelf nog nooit geweest ben, is toch leuk. Een e-learning inspreken voor een klant in Hong Kong, waar je alleen via email contact mee hebt, heeft ook zijn praktische kanten. Ik kan zelf bepalen wanneer ik mijn voice-over opdrachten inspreek.

Een smartphone is onmisbaar als je voice-over bent. Klanten bellen niet meer, ze mailen. Snel reageren is een tweede natuur geworden, want anders kan de klus aan je neus voorbij gaan. Gelukkig zit ik ook nog regelmatig in een studio buitenshuis, met een regisseur en een technicus. Soms via Skype verbonden met klanten uit het buitenland, die dan ter plekke mee kunnen luisteren en meedenken.
Aan afwisseling dus geen gebrek!

TOP